Het kerkblad voor de leden.

In samenwerking met de Hervormde Gemeente te Willige-Langerak geeft onze geloofsgemeenschap een kerkblad uit dat de naam ‘Kerkklanken’ draagt. Het kerkblad wordt elke twee weken bezorgd.

In het blad staat veel actuele informatie over zaken die spelen binnen de geloofsgemeenschappen. Welke leden zijn ziek, hebben een kind gekregen of hebben met rouw te maken? Hoeveel geld is er opgehaald tijdens de collecten? Welke activiteiten zijn er de komende twee weken? Welk nieuws heeft de kerkenraad of de kerkrentmeesters te melden? Voor de kinderen is er regelmatig een kinderpagina. Op de voorzijde van het blad staat altijd een meditatie te lezen.

De 'Kerkklanken' wordt door meerdere mensen geschreven. De predikant levert zijn aandeel, evenals de pastoraal medewerker, mensen van de Diaconie en Kerkrentmeesters. Ook leden van de geloofsgemeenschap die iets te melden hebben aan de andere leden kunnen kopij inleveren.

Kopij aanleveren voor 'Kerkklanken' kan via de email (zie onderstaand), uiterlijk op zaterdag 12:00 uur, voorafgaande aan de week waarin de Kerkklanken verschijnt.

De abonnentskosten bedragen €16,00 per jaar (incl. bezorging in Schoonhoven en Willige-Langerak). Hierbuiten bedragen de kosten €32,00 inclusief verzendkosten. Hiervoor worden acceptgiro’s verstrekt.

Voor info over een abonnement op 'Kerkklanken':

Mw. B. (Bep) van Buren

Inlichtingen over het plaatsen van advertenties of over het aanleveren van kopij bij:

Mw. J. (Janneke) van der Ben
Email: kerkklanken@hervormdegemeenteschoonhoven.nl