Het is fijn om met elkaar naar de kerk te gaan. Tijdens de samenkomsten luisteren we naar de uitleg van de Bijbel, we zingen en bidden met (en voor) elkaar. Speciale voor (kleine) kinderen is er elke zondagmorgen oppasdienst. De kleinste kinderen komen bij elkaar in ‘De Ark’.

De allerkleinsten, van 0 – 3 jaar, zijn in de benedenzalen. De baby’s kunnen er slapen in de aanwezige bedjes. De kinderen die wakker zijn spelen in de andere zaal. Twee ouders en een jongere passen beurtelings op.

De ‘grote’ kinderen, vanaf 3 jaar, mogen naar de bovenzaal. Daar wordt door een ouder en een jongere opgepast.

Tijdens de ochtend wordt een Bijbelverhaal verteld. Ook wordt er regelmatig met de kinderen een knutselwerkje gemaakt.

Alle kinderen zijn van harte welkom! De oppasouders en de jongeren zijn aanwezig vanaf 09:30 uur.

Vragen hierover? Neem contact op met Marina, de oppascoördinator.

Marina Blijleven