Ik wil graag adverteren in het kerkblad, kan dat?

Ja hoor, neem daarvoor contact op Janneke van der Ben om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

Is het mogelijk om de kerktoren te beklimmen?

De kerktoren is niet van onze geloofsgemeenschap, maar van de gemeente Krimpenerwaard. Zij gaan over de openstelling van de toren. In principe is de toren te beklimmen tijdens jaarlijks terugkerende grote evenementen. Voor informatie dient u contact op te nemen met de gemeente Krimpenerwaard (telefoonnummer: 14-0182)

Kan ik als toerist de kerk bekijken?

In de zomerperiode is de kerk op woensdag- en zaterdagmiddag geopend voor bezoek van 14:00 uur tot 17:00 uur. Iedereen is welkom om het gebouw te bezichtigen. Ook het orgel wordt bespeeld.

Ook tijdens de Nationale Zilverdag (Tweede Pinksterdag), Open Monumentendag (tweede zaterdag in september) en Bartholomeüsdag (laatste zaterdag in september) is de kerk open van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op aanvraag kan ook op andere tijdstippen een rondleiding worden verzorgd. Neem daarvoor contact op met dhr. J. Bleijenberg (telefoonnummer: 0182-385849)