Als geloofsgemeenschap zijn we blij met ons mooie gebouw, de Grote- of Bartholomeüskerk. We komen er elke zondag samen om elkaar en onze God te ontmoeten en meer over Hem te leren.
In de zomermaanden staan de deuren doordeweeks (woensdag- en zaterdagmiddag) open voor publiek. Tijdens Koningsdag en op 2e Pinksterdag is de kerktuin één groot terras, waar mensen kunnen genieten van de rust midden in de stad, onder het genot van een kop koffie met heerlijk huisgemaakt gebak.

Ook anderen willen we de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van ons mooie kerkgebouw. Mensen met trouwplannen, koren die een CD willen opnemen, musici die een concert willen geven, het kan allemaal.

Neem contact op met de secretaris van het college van kerkrentmeesters; hij kan meer informatie geven over de kosten, de voorwaarden en de beschikbaarheid.

P.M. (Pim) Sacré
Telefoonnummer: 0182-742 555