Samen bidden: door en voor de geloofsgemeenschap

“… maar door de gemeente werd voortdurend voor hem tot God gebeden” (Handelingen 12:5b)

Wees welkom bij de Gebedskring! Als geloofsgemeenschap willen we aan de oproep: ‘Weest in geen ding bezorgd, maar laat uw begeerten in alles, door bidden en smeken met dankzegging bekend worden bij God’ gehoor geven. Dit doen we door bijeen te komen en samen te bidden tot God, waarbij de eerste christengemeente (in de Bijbel) ons tot voorbeeld is. Niet dat onze gemeenteleden op dit moment in gevangenissen zitten, maar wereldwijd worden wel christenen vastgezet (en gehouden) omdat ze in Jezus geloven. Voor onder andere deze mensen wordt er gebeden.

Daarnaast wordt er tijdens een gebedskring gebeden voor gemeenteleden die rouw óf vreugde beleven. Ook wordt er voorbede gedaan voor de kerkenraad, pastoraalmedewerker en de predikant. Voor al het werk dat gedaan mag worden in de geloofsgemeenschap onder kinderen, jongeren en ouderen. Er wordt gebeden voor zendingswerkers en voor broeders en zusters die vervolgd worden, en door een kaart te versturen laten we weten dat we voor hen bidden. Wij nodigen iedereen van harte uit een avond of meerdere avonden (in stilte of hardop) mee te bidden.

Heeft u gebedspunten en wilt u deze (anoniem) doorgeven of bent u niet in de gelegenheid om mee te bidden? Gebruik dan onderstaand formulier.

Waar? Zeemanhof 35
Wanneer? Eens per 14 dagen op woensdagavond van 19:30 tot 20:30 uur