Dat is het thema van de afsluitingsbijeenkomst met de kinderen van de zondagsschool in onze kerk op D.V. woensdag 8 juli.

Het is een bijzonder moment omdat we de kinderen helaas een aantal weken niet hebben gezien.

Het thema zal worden uitgewerkt door Ds. M.M.J. Verheuvel, die deze bijeenkomst zal leiden. Natuurlijk ontvangen de kinderen een leuke verrassing om in de vakantie te gebruiken. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en wordt uitgezonden via kerkradio en YouTube.

De kinderen en hun ouders hebben een uitnodiging per mail ontvangen. Per kind/gezin één ouder/verzorger en van de vier afscheid nemende kinderen beide ouders. Laat u ons weten of u en uw kind aanwezig zijn? Wij ontvangen uw bericht graag via de email voor zover u dat nog niet gedaan heeft. Graag ontvangen we een bevestiging van uw komst voor 1 juli en het aantal personen zoals hierboven aangegeven.

De deuren van de kerk staan vanaf 18.45 uur voor jullie open.
We hopen op een mooie bijeenkomst op woensdag 8 juli!
Hartelijke groet van de zondagsschoolleiding

Zie ons YouTube kanaal voor de livestream.