De geplande Christmas Singing 2020 vervalt. Dat is een naar bericht. Zowel voor ons (MORE) als voor de gasten die we al jaren elke 24 december, kerstavond, begroeten.

De reden daarvoor is de Corona crisis. Al in het voorjaar was dit een probleem waardoor de oefenavonden voor de stille week bijeenkomsten kwamen te vervallen, net als de stille week bijeenkomst zelf. Daarna volgde de zomer en we kregen weer voorzichtig moed dat het beter zou worden. In de tussentijd organiseerden we nog een korte bijeenkomst op een zaterdagmiddag, waar we een aantal nummers speelden voor een groep bezoekers in de grote kerk in Schoonhoven.

We hadden nieuwe moed gekregen en we kozen een thema voor de Christmas Singing 2020 en selecteerden nummers die daarbij zouden passen. De eerste groep nummers probeerden we al wat uit en de rest zouden we een volgende oefenavond uitproberen. Ondertussen nam de onzekerheid toe door het steeds verder oplopen van het aantal Corona besmettingen. Inmiddels is het zo dichtbij dat we het moeilijke besluit hebben moeten nemen te stoppen.

We nemen onze verantwoordelijkheid ten behoeve van onze geliefden, onze familie, onze kerkgenoten en onze collega’s. Dat doet pijn. Juist omdat het brengen van de boodschap van liefde en ontferming van onze Heer zo’n wezenlijk element is van de Christmas Singing. We voelen het feit dat we Christmas Singing niet kunnen laten doorgaan als een groot gemis.

We vragen uw begrip en uw gebed. Uw gebed met name voor ons voornemen om het gekozen thema te bewaren, tot volgend jaar; Christmas Singing 2021.

There is MORE, in ev’ry song we sing