Aanvullende besluiten met betrekking tot ons gemeenteleven.

In verband met de aangepaste voorschriften, welke op 23 maart 2020 vanuit de overheid bekend zijn gemaakt en advies vanuit de PKN, heeft het moderamen vanavond in haar vergadering (met behulp van digitale hulpmiddelen) besloten;

1. De invulling van erediensten gaan op gelijke wijze door echter met een minimale bezetting van:
    a. Predikant/Proponent
    b. Dienstdoende groep van de kerkenraad
    c. Koster (faciliterend)
    d. Geluidstechnicus (faciliterend)
    e. Organist (faciliterend)
    Deze invulling geldt voor zowel ochtend-, als de avonddiensten. Tevens geldt dit voor de bijzondere diensten op Goede Vrijdag (start: 19.30u), 2e Paasdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag (deze laatste 3 starten om 09.30)

2. Gebedsbijeenkomst donderdag 26 maart 2020 en de opvolgende gebedsbijeenkomsten;
    a. Deze aan te passen naar een gebedsmoment;
    b. De gebedsmomenten door te laten gaan echter in aangepaste vorm door aanwezigheid van enkel de noodzakelijke mensen.

3. De belijdenisdienst op 24 mei 2020 zal niet doorgaan, hiervoor zal een nieuwe datum worden ingepland.

4. Openstelling van kerk vanaf april, op de woensdag- en zaterdagmiddagen niet zal plaatsvinden.

5. Tevens zullen alle eerder genomen besluiten worden gecontinueerd. Dit betreft;
    a. Diensten in Sola Gratia gaan niet door.
    b. Alle, door de kerk, georganiseerde bijeenkomsten, vergaderingen, clubs, catechese en verdere geagendeerde zaken zullen worden geannuleerd of uitgesteld;
    c. Alle huisbezoeken zullen worden uitgesteld;

Bovenstaande besluiten gelden tot 1 juni 2020, tenzij overheid en PKN anders adviseren en de kerkenraad bovenstaand besluit hierop aanpast.

De erediensten en gebedsmomenten worden live uitgezonden en zijn na te luisteren via: