Vanaf 22 augustus 2021 is ds. K. Timmerman predikant van de Hervormde Gemeente te Schoonhoven.

Even voorstellen …
Ik ben geboren in Genemuiden en opgegroeid in een gelovig gezin met vier kinderen. Na de middelbare school ging ik Scheikunde studeren in Delft, totdat duidelijk werd dat mijn roeping in de kerk lag. Daarom ging ik Theologie studeren in Utrecht. In 2008 werd ik als predikant bevestigd in de Hervormde Gemeente te Kamperveen. Daarna volgden Barneveld en Dirksland.

In 2009 zijn Anne en ik getrouwd. Zij werkt als IC-verpleegkundige in het ziekenhuis. Wij hebben vier kinderen ontvangen: Ruth (10), Hanna (8), Elia (6) en Marcus (3).

Eén van de belangrijkste vragen voor mij als predikant is: Hoe zijn wij kerk in de 21e eeuw? Tijdens mijn studie heb ik de waarde van de Gereformeerde Theologie (her)ontdekt. Hoe kunnen wij het goud vanuit de traditie verbinden met het leven hier en nu? Het is mijn verlangen dat het Woord van God het leven van jongeren én volwassenen raakt en verandert. Christus centraal. Maar ook praktisch en concreet. De eredienst, de verkondiging van het Evangelie en de bediening van de sacramenten zijn voor mij het hart van het gemeente-zijn. Tegelijkertijd besef ik ook heel goed, hoe belangrijk de doordeweekse ontmoetingen zijn, zowel in het kringwerk als in het pastoraat. Volharding.

Mochten u of jij vragen hebben rondom God, het geloof of de kerk, neem dan gerust contact met mij op!

Een hartelijke groet,
Ds. K. Timmerman

Contactgegevens
Ds. K. Timmerman
Ereprijs 31
2871 MZ, Schoonhoven
T: 0182-605704
E: dsktimmerman@gmail.com

Dienstenrooster

Bekijk alle diensten

Contact

Bezoekadres
Grote of St. Bartholomeüskerk

Haven 84
2871 CR Schoonhoven
  0182 - 38 40 53
Contactpagina

 

Postadres
Hervormde gemeente Schoonhoven

Postbus 19
2870 AA Schoonhoven
© Hervormde Gemeente Schoonhoven
WEBSITE DOOR: Reprovinci