Donderdag 3 juni is er weer een gebedsmoment in de kerk. Naast gebed voor onze gemeente willen we ook bidden voor onze vervolgde broeders en zusters.

We gebruiken hiervoor het programma (filmpjes) van “Nacht van Gebed” van Open Doors. Want onze gebeden voor de vervolgde kerk maken verschil. Zij geven mensen moed, hoop en kracht. Onze gebeden zijn het machtigste wapen dat we hebben, omdat Christus regeert.

Je bent vrij om hardop te bidden of in stilte mee te bidden. We beginnen om 19:15 uur. Het gebedsmoment zal dit keer tot ca. 21:15 uur zijn, iedereen van harte welkom! De bijeenkomst wordt ook via kerkdienstgemist.nl uitgezonden.
Voor meer informatie : Anthony Tom en/of Klaas-Roelof & Cora de Wit (tel. 388035).