In verband met de huidige voorschriften vanuit de overheid en advies vanuit de PKN met betrekking tot het samenkomen in groepen, heeft de kerkenraad besloten de diensten in de Grote Kerk en Sola Gratia van DV zondag 15 maart 2020 niet door te laten gaan.

Wel zal via kerkdienstgemist.nl live een aangepaste dienst worden uitgezonden. Deze uitzending, waarin ds. Verheuvel zal voorgaan, begint om 10 uur en hierin wordt zoveel mogelijk de ‘normale’ liturgie aangehouden. Op deze manier hopen we, in aangepaste vorm, toch als gemeente samen te zijn. De avonddienst zal in het geheel worden afgelast.
In principe gaan komende week de andere activiteiten wel door. De verwachting is dat voor de komende zondagen ook een alternatieve invulling gezocht moet worden; hierover zullen we u als kerkenraad nader informeren via Kerkklanken en andere beschikbare kanalen.

We vragen u dit bericht zoveel mogelijk binnen de gemeente te verspreiden, zodat iedereen hiervan op de hoogte is.
We beseffen ons dat de genomen stappen zeer ingrijpend zijn, maar helaas op dit moment de enige juiste. We roepen u op om dit mee te nemen in uw voorbede.
De kerkenraad.

Dienstenrooster

Bekijk alle diensten

Contact

Bezoekadres
Grote of St. Bartholomeüskerk

Haven 84
2871 CR Schoonhoven
  0182 - 38 40 53

Postadres
Hervormde gemeente Schoonhoven

Postbus 19
2870 AA Schoonhoven
Contactpagina

Route

Routebeschrijving: Ga

© Hervormde Gemeente Schoonhoven
WEBSITE DOOR: Reprovinci