Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Heere Jezus!

Zij vragen keer op keer gebed. Organisatie 'Open Doors' geeft daaraan gehoor en organiseert jaarlijks een Nacht van Gebed. Dit is met opzet 's nachts, omdat juist dan veel christenen het zwaar hebben. In deze nacht bidden met o.a. voor christenen in Nigeria, Eritrea, Midden-oosten en Centraal-Azië. We horen en zien verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen hen door ons gebed.

A.s vrijdagavond(nacht) 1/2 juni is er ‘Nacht van Gebed’ met de gezamenlijke kerkelijke gemeenten in Schoonhoven. Naast de filmpjes die er vertoond worden, zullen we ook verhalen horen van mensen die te maken hebben met vervolging, onderdrukking om hun geloof in Jezus. Gemeentelid Niels Huisman hoopt een gebeurtenis te vertellen wat hij recent heeft meegemaakt in Egypte. Met elkaar als christenen hier in het ‘vrije’ Schoonhoven, mogen we bidden voor broeders en zusters die onderdrukt (vervolgd) worden omdat zij geloven in onze Almachtige God. U / jij kunt ook een gedeelte meebidden. Aanvang 22:00u in de Ark. Welkom!

De nacht begint om 22.00u en duurt tot 05.00u. U kunt ook een gedeelte van de avond/nacht komen. Schuif gerust aan.

Bidden voor vervolgende christenen in de nacht van 1 op 2 juni!

Informatie:

Locatie: De Ark, Groene Singel 10
Wanneer: vrijdagavond 1 juni
Tijd: start 22.00u, einde: 05.00u.
Vrij om in en uit te lopen