De band MORE heeft besloten om te stoppen.

Jarenlang heeft de band MORE met veel plezier muziek gemaakt met elkaar. We hebben met veel toewijding de kerstnacht ‘Christmas Singing’ verzorgd. Jarenlang speelden en zongen we ook de bijeenkomsten tijdens de stille week. We speelden zo af en toe ook tijdens trouwdiensten. Toch hebben we besloten om te stoppen. Zoveel plezier en enthousiasme, waarom dan ‘No MORE’?

Ons leven is verdergegaan. Onze gezinnen zijn veranderd; er zijn kinderen geboren en kinderen groeien op. Dat vraagt om onze tijd en betrokkenheid. We hebben andere verantwoordelijkheden gekregen in ons werk. Soms zelfs een andere woonplaats gekozen. We voelen dat we naar dit moment zijn toegegroeid. Om ruimte te maken in ons leven en in ons hart voor andere dingen. Om ruimte te maken voor anderen om de plek en de taak die we hadden over te nemen.
We zijn dankbaar voor wat we hebben mogen doen. Voor iedereen die we in de samenkomsten waar we speelden hebben ontmoet. Voor iedereen die ons heeft geholpen met techniek of met licht of met een kop koffie of een bemoedigend woord. Voor iedereen die met ons meespeelde of mee heeft gezongen. Dank je wel!

Uit de vele reacties die we hebben gekregen weten we dat we harten hebben geraakt en dat raakt onze harten.

Als bandleden kijken we terug op een bijzondere en gezegende periode.
Danitia, Gerdine, Jan, Liselotte, Louis, Marc, Margreeth, Marleen...

There was MORE in ev'ry song we sang!

Dienstenrooster

Bekijk alle diensten

Contact

Bezoekadres
Grote of St. Bartholomeüskerk

Haven 84
2871 CR Schoonhoven
  0182 - 38 40 53
Contactpagina

 

Postadres
Hervormde gemeente Schoonhoven

Postbus 19
2870 AA Schoonhoven
© Hervormde Gemeente Schoonhoven
WEBSITE DOOR: Reprovinci