Lees hier meer over de genomen besluiten door de kerkenraad

In verband met de aangepaste voorschriften vanuit de overheid en advies vanuit de PKN, heeft de kerkenraad op 16 maart 2020 het volgende besloten:

• De invulling van de erediensten worden op gelijke wijze als de ochtenddienst van 15 maart 2020 voortgezet

• Dit zowel voor de ochtend- als ook voor de avonddienst.
    • De diensten in Sola Gratia worden geannuleerd.
  • Alle, door kerk, georganiseerde bijeenkomsten, vergaderingen, clubs, catechese en verdere geagendeerde zaken zullen worden geannuleerd of uitgesteld;

• Alle huisbezoeken zullen worden uitgesteld;

• De gebedsbijeenkomst op donderdag 26 maart, het heeft de voorkeur voor kerkenraad om deze wel te laten plaatsvinden echter in aangepaste vorm, zonder aanwezigheid van gemeenteleden anders dan organisatie. Deze gebedsbijeenkomst zal worden uitgezonden via kerkradio. (Het moderamen neemt hierover contact op met de organisatie om deze invulling verder uit te werken.)

Bovenstaande besluiten gelden tot en met 6 april 2020, tenzij overheid en PKN anders adviseren en de kerkenraad bovenstaand besluit hierop aanpast.

Op maandag 30 maart zal het moderamen in een extra vergadering bij elkaar komen voor verder overleg. Uiteraard is er dagelijks afstemming tussen de leden van moderamen over eventueel verdere zaken welke direct behandeld moeten worden.

Namens de Kerkenraad,
Martjan Blijleven