Met dankbaarheid kunnen we de (voorlopige) opbrengst bekend maken van de financiële actie Kerkbalans 2020.

De actie heeft het mooie bedrag van EUR 128.627,-- opgeleverd. In de begroting van 2020 was rekening gehouden met een opbrengst van EUR 130.000,— Aangezien op dit moment nog niet alle enveloppen binnen zijn, is de verwachting dat we nog wel hoger uit gaan komen. Vorig jaar was de opbrengst uit de eerste telling EUR 122.550,—. Bijzonder dat er dus meer gegeven is, terwijl het aantal ‘kerkelijk actieven’ is afgenomen. Over enkele weken hopen we u een update van de opbrengst te kunnen melden. ‘Geef voor je Kerk’; dat was het thema: hartelijk dank aan alle ruimhartige gevers en bovenal dank aan God.