In verband het Coronavirus kunnen de kerkdiensten in de kerk zelf momenteel niet doorgaan. Gelukkig zijn er wel elke zondag twee online diensten.

Hoe kunt u de dienst meekijken/meeluisteren?

We hebben een Youtube kanaal opgezet waarop de diensten te volgen zijn.

Bekijk ons Youtube-kanaal

Via Kerkdienst Gemist kunt u de dienst ook beluisteren.

Beluister via Kerkdienst Gemist

Kerkboekje voor kinderen

In de dagen voorafgaand aan de zondagse diensten is er een kinderkerkboekje beschikbaar. Deze wordt wekelijks vervangen (vrijdag of zaterdag) door een ander boekje.

Je kunt ook zelf (extra) christelijke kleurplaten downloaden op bijvoorbeeld deze site.

Download kerkboekje

Collecteren met een Tikkie

Nu we voorlopig de kerkdiensten alleen via kerktelefoon, internet of YouTube kunnen meemaken is er een extra mogelijkheid voor de collecte beschikbaar. Naast het eerdergenoemde zelf overmaken op de bankrekening of apart leggen voor als de kerk weer bezocht mag worden kan er vanaf nu ook online betaald worden. De onderstaande QR-code kan gescand worden met de mobiele telefoon waarna u een zelf te bepalen bedrag kunt overmaken.

Het bedrag wat u geeft is voor Diaconie en Kerk en wordt verdeeld volgens het vastgestelde collecterooster.

Deze betaalmogelijkheid wordt alleen toegepast zolang we de diensten thuis moeten meemaken. Of we het daarna ook weer gaan gebruiken zullen we later bekijken.

Hieronder de QR-code die u kunt scannen.

Mocht u via uw computer de collecte willen overmaken, dan kunt u dat per dienst via onderstaande Tikkie-knop overmaken.

Maak collecte over via Tikkie

Collecte op een andere manier

Uiteraard zijn er ook nog andere manieren om de collecte te geven. Alternatief is dat u uw bijdrage aan de collecte zelf overmaakt via de bank.
Voor alle CvK doelen op bankrekening NL98 RABO 0131 1148 40 t.n.v. Hervormde Gemeente Schoonhoven o.v.v. collecte.
Voor alle Diaconie doelen op bankrekening NL46 RABO 0337 1119 60 t.n.v. Diaconie Hervormde Gemeente Schoonhoven o.v.v. [eventueel specifiek doel].

Het is niet nodig om de bijdrage per collecte apart over te maken.

Bent u gewend om collectebonnen of contant te geven, dan zou onze suggestie zijn deze thuis in een spaarpotje te stoppen en te legen in de collectezak zodra we weer naar de kerk kunnen gaan. De diaconie heeft super gave 'collectepotjes' gemaakt.

Download spaarpot bouwplaten

Kan ik de liturgie al van tevoren bekijken?

Ja, enkele dagen voor de eerstvolgende kerkdienst kunt u vast een gedeelte van de liturgie bekijken.

Bekijk liturgie