Op de begane grond vindt u bij binnenkomst een grote ontmoetingsruimte met L-vormige bar. Links en rechts zijn twee grote zalen gelegen. Links vindt u zaalruimte de Regenboog. Deze zaal biedt ruimte aan 150 personen in theateropstelling. In deze ruimte vindt u een podium over de volledige zaalbreedte.

Rechts van de ingang van de Ark vindt u zaalruimte ’t Vooronder. In theateropstelling biedt deze zaal ruimte aan 50 personen.

De bovenverdieping is zowel met de trap als een lift bereikbaar. De bovenverdieping is voorzien van sanitair. Links is zaalruimte ‘t Paviljoen gelegen: een zaal met aparte bar en toegang tot het ruime dakterras. De zaal biedt ruimte voor 60 personen. De tweede zaal boven is de Kajuit: een vergaderruimte voor 15 personen. De derde zaal is de Stuurhut In deze ruime zaal kunnen zo’n 30 personen terecht.

In verschillende zalen is een vaste beamer aanwezig.

Voor het maken van een offerte kunt uw terecht bij Magda van de Bogert of Alie Vroegindeweij via 0182 – 38 27 58 of info@de-ark.info. Ideële instellingen geven wij een korting op de zaalhuur.

Dienstenrooster

Bekijk alle diensten

Contact

Bezoekadres
Grote of St. Bartholomeüskerk

Haven 84
2871 CR Schoonhoven
  0182 - 38 40 53
Contactpagina

 

Postadres
Hervormde gemeente Schoonhoven

Postbus 19
2870 AA Schoonhoven
© Hervormde Gemeente Schoonhoven
WEBSITE DOOR: Reprovinci