Het gebouw waar de kerk (gemeente) samenkomt.

Onze geloofsgemeenschap komt elke zondag twee keer samen in de Grote of Bartholomeüs Kerk in Schoonhoven. Dit is de plek waar onze diensten gehouden worden.

Over dit kerkgebouw is meer informatie te vinden op onze website. Klik op één van de menu-items aan de linkerkant om meer te weten te komen over de geschiedenis van dit oude gebouw.

Kerk bezoeken?
In de zomerperiode is de kerk op woensdag- en zaterdagmiddag geopend voor bezoek van 14:00 uur tot 17:00 uur. Iedereen is welkom om het gebouw te bezichtigen. Ook het orgel wordt bespeeld.

Ook tijdens de Nationale Zilverdag (Tweede Pinksterdag), Open Monumentendag (tweede zaterdag in september) en Bartholomeüsdag (laatste zaterdag in september) is de kerk open van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op aanvraag kan ook op andere tijdstippen een rondleiding worden verzorgd. Neem daarvoor contact op met dhr. J. (Hans) Bleijenberg (telefoonnummer: 0182-385849)