Een moeilijk woord voor 'Godsdienstonderwijs'.

Tijdens de catechese dragen de mentoren de betekenis en inhoud van het christelijk geloof over op de kinderen en jongeren. Een van de leiders vertelt centraal iets over het onderwerp, waarna de groepjes uit elkaar gaan. Met de mentor wordt in de groepjes over het onderwerp doorgesproken. Catechese is er voor tieners en jongeren.

Catechese voor de jongeren van 16 jaar en ouder wordt gehouden in ‘De Ark’ van eind september tot aan Pasen, op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Belijdeniscatechese

De belijdeniscatechese wordt door onze dominee gegeven. De avond wordt in onderling overleg gekozen. Meer info over het doen van Openbare Geloofsbelijdenis? Klik hier.

Meer weten over Belijdeniscatechese? Dat kan! Neem contact op met de dominee.

Aangepaste catechese

Je wilt meer weten over God. En over de Bijbel. Maar je vindt het best moeilijk allemaal. Gelukkig zijn er mensen die het jou heel makkelijk kunnen vertellen.

Samen met andere jongeren komen jullie samen in Lekkerkerk, in gebouw ’t Venster’. Wil je meer weten? Dat kan hier!